Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Termostat internet Bosch CT100

Termostat internet Bosch CT100

Cod produs:   7736701040
Producator:   BOSCH
BOSCH
BOSCH

Grupul Bosch este unul din liderii globali ai furnizorilor de tehnologie şi servicii. În domeniile auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum şi construcţii, cei aproximativ 283 500 de angajaţi au generat în anul fiscal 2010 vânzări de 47.3 miliarde €. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH şi aproximativ 350 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. Această dezvoltare la nivel global, producţia şi reţeaua de vânzări reprezintă fundaţia unei continue creşteri. Bosch investeşte mai mult de 3,8 miliarde € în fiecare an în cercetare şi dezvoltare, iar în ultimii ani a înregistrat 3867 de patente în toată lumea. Compania a fost înfiinţată în Stuttgart în 1886 de către Robert Bosch (1861-1942) sub numele “Atelier de mecanică fină şi inginerie electrică”. Structura specială a proprietăţii Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92% din acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industriehand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială a grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni şi drepturi de vot sunt deţinute de familia Bosch şi de Robert Bosch GmbH.


Pret vechi:   87000 lei cu TVA / Buc
Pret:   83800lei cu TVA
Discount:   3%
Stoc:   Stoc furnizor
Rate

Plata cu cardul

Livrare in toata tara

Acest produs poate fi livrat in orice localitate aflata pe teritoriul Romaniei.

Solicita informatii cu privire la costul transportului folosind numarul de telefon 021.335.33.88, 0732.733.671.

Alege perioada de creditare:
~98.76 lei/luna @Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
Contact: 0213353388/0732733671   Email: comenzi@centraletermicepro.ro
Descriere Termostat internet Bosch CT100

Bosch CT 100 Remote Room Controller este o automatizare programabilaconectata la Internet.

Permite comanda cu usurinta a instalatiei de incalzire si apa calda de la fata locului.

Permite comanda instalatiei de incalzire si apa calda printr-o aplicatie (App) de pe un Smartphone sau Tableta.

Descriere:

Despre Bosch RRC (Control CT100):

  • este un termostat conectat la Internet, ce poate comanda 1 circuit de incalzire si furnizare apei calde menajere.
  • poate fi comandat via app sau smart phone
  • are conexiune WiFi = conexiune fara fir la router-ul local
  • comunicare prin cablu cu Centrala termica (1:1 = point to point)
  • alimentat electric prin conexiunea EMS a centralei termice
  • compatibil cu aplicatii WB cu EMS 1.0 (HT3/HT4)
  • are urmatoarele functii principale: tele-comanda (comanda de la distanta), monitorizare consumuri energetice (energy monitoring), Auto-Away Functionality, utilizare temperatura exterioara furnizata de Internet alternativ la senzorul exterior al centralei, perioada de dus, …

Remote Room Controller -comanda inteligenta pentru sistemele de Incalzire si ACM (apa calda menajera):

  • Termostat inteligent – subtire, design modern si din materiale de calitate, toate acestea caracterizeaza un produs Premium !
  • Interfata simpla de Utilizator – fara functii complicate,fara butoane inutile sau programari complicate !
  • Smartphone App – Comanda si monitorizeaza-ti sistemul de Incalzire si Apa calda de pe telefonul inteligent, verifica-ti consumurile zilnice de energie pentru a-ti optimiza costurile. Asta te ajuta sa imbunatatirea eficientei sistemului fara a sacrifica confortul.

Usor de instalat: Termostatul inteligent este usor de instalat, fiind necesara doar o conexiune de 2 fire de joasa tensiune intre termostat si centrala termica. Toate celelalte conexiuni se fac prin reteaua Wi-Fi.

Reducere temperatura tur: CT100 monitorizeaza temperatura interioara din camera si regleaza temperatura pe turul centralei termice (si al instalatiei de incalzire) la cel mai scazut nivel pentru a creste eficienta de condensare si a mentine confortul. Aceasta reduce consumul de combustibil, minimizeaza uzura centralei si aduce economii la factura lunara de combustibil.

Date Meteo / Senzor exterior: in locul folosirii unui senzor exterior, racordat la centrala termica, termostatul inteligent CT100 foloseste datele meteo locale furnizate de serviciile de pe Internet (conform codului postal si a locatiei pe care a introdus-o utilizatorul), totul pentru a ajuta la economia de combustibil. Aceastea usureaza deasemeni munca instalatorului.

Geo-locatie: Serviciile de locatie furnizate de Apple sau Google sunt utilizate pentru detectarea Prezentei sau Absentei utilizatorului de acasa. In functie de unde se afla Smart-phone-ul in acel moment se modifica comanda pentru sistemul de incalzire.
Prezenta: Incalzire conform setarii de temperatura de confort pe perioada prezentei si temperatura redusa in timpul noptii.
Absenta: Incalzire conform setarii de temperatura redusa pe perioada absentei.

Auto-invatare: capabilitatea Self Learning va memora comportamentul utilizatorului, creeand un program pentru instalatia de incalzire in consecinta, schimbandu-l totodata in functie de modificarile de utilizare. Se poate introduce usor o exceptie, fara a deranja programul principal.

Tensiune electrica: 14,3 ..16 V DC; Consum (maxim) =0,9 W
Dimensiuni L x A x H =100x145x27 mm; Greutate =250 grame
Temperatura permisa de utilizare:0-45°C; Umiditate permisa: 10-90%
Conexiune: (Wi-Fi) 802.11 b/g.

 

 
Alte produse din categorie
-29%
263.00 lei 
186.00 lei