BOILERE Boilere termoelectrice Boiler termoelectric Ferroli Calypso 150 VEMT/RE Boiler termoelectric Ferroli Calypso 150 VEMT/RE
Boiler termoelectric Ferroli Calypso 150 VEMT/RE
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  BOILERE Boilere termoelectrice Boiler termoelectric Ferroli Calypso 150 VEMT/RE
CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CAZANE COMBUSTIBIL SOLID CAZANE COMBUSTIBIL SOLID BOILERE BOILERE INSTALATII SOLARE INSTALATII SOLARE AUTOMATIZARI AUTOMATIZARI PIESE DE SCHIMB CENTRALE TERMICE PIESE DE SCHIMB CENTRALE TERMICE VASE EXPANSIUNE VASE EXPANSIUNE ARMATURI, ROBINETI ARMATURI, ROBINETI POMPE POMPE AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT FILTRE APA FILTRE APA ELECTRICE ELECTRICE

Boiler termoelectric Ferroli Calypso 150 VEMT/RE

Pret: 1.47000 lei cu TVA
 
 
Relatii clienti si comenzi telefonice
0732733671

0213353388
Calculeaza costul de transport
Alege judetul:  
Disponibilitate:   Stoc furnizor
Producator:   Ferroli
Cod produs:   E631X7QA

Boiler termoelectric Ferroli Calypso TE 150

Descriere produs

Descriere:

Boilerele termoelectrice CALYPSO VEMT sunt echipate cu 2 surse de încalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorită. 

În afara de rezistența electrică de 1,5 kW, există posibilitatea de utilizare a transferului de căldura de la agentul termic care circulă în interior și serpentina de oțel porțelanat, care este racordată la sistemul de încălzire al imobilului.

Sistemul combinat de încălzire (rezistență electrică + serpentină) reprezintă modul cel mai rapid de a obține temperatura dorită a apei, pentru că cele două surse de încalzire, lucrând împreună, realizează această funcție.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranță, fiind echipat cu dispozitive pentru protecția la supraîncălzire și suprapresiune și cu un termostat pentru oprirea sa automată la atingerea temperaturii dorite.

Produsul a fost fabricat pe o linie de producție complet computerizată: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smălțuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatică. Mai mult, tratamentul de vetroporțelanare efectuat în cuptor la temperaturi de 850°C asigură protecția absolută a rezervorului impotriva șocurilor și a coroziunii.

 

Garantie: 3ani!

Specificatii tehnice:

Capacitate boiler: 140 litri;

Putere nominala: 1500W;

Presiune maxima de lucru: 8bar;

Greutate: 32.8 kg;

Date tehnice Calypso VEMT

 

Comentarii Boiler termoelectric Ferroli Calypso 150 VEMT/RE
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie